Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Boxart van De Sims 3 Into The Future?

Boxart

Naast dat SimsDomination vier screenshots heeft geplaatst van De Sims 3 Into The Future, hebben zij ook de mogelijke boxart geplaatst van De Sims 3 Into The Future. Het lijkt mij sterk dat dit de boxart word omdat er normaal zes screenshots op staan in plaats van twee, maar wie weet doorbreekt EA zijn design wel eens voor een keer. Wederom tot wij niks officieels weten, weten wij ook niet of deze boxart legitiem is.

2 gedachtes over “Boxart van De Sims 3 Into The Future?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>