De Sims 3 Film Accessoires product pagina op Origin

film accessoires2

 

Waan je op een echte filmset met de Regieset
Heb je net het perfecte decor gebouwd voor een echte Hollywoodklassieker, maar wil je er nog een schepje bovenop doen? Creëer het juiste sfeertje op de set met deze achter-de-schermen-spullen die exclusief verkrijgbaar zijn voor spelers die De Sims 3™ Film Accessoires kopen via Origin. Op een echte filmset zorgen ze er natuurlijk voor dat deze voorwerpen nooit in beeld verschijnen, maar ze zijn essentieel als je de filmdromen van je Sims helemaal waar wilt maken!

• De zon schijnt altijd met de Zonnestraal Vloerverlichting. Dankzij meerdere schijnwerpers kun je het felle zonlicht nabootsen, terwijl de verlichting zelf buiten beeld blijft.
• De juiste belichting is essentieel als je de juiste sfeer wilt creëren op de set. Daarom kunnen Sims die de regie letterlijk in handen willen hebben niet zonder de Zonnestraal Lichtbak, de Professionele Sfeerverlichting en de Wilde Nacht Schijnwerper.
• Zorg dat de Sim die de regie in handen heeft af en toe even uit kan puffen op de comfortabele Barkruk voor Regisseurs.
• De filmset van je Sims zal er nog realistischer uitzien met deFilmrolkist en Filmaccessoires, zoals de klassieke Filmklapper. De camera loopt… en ACTIE!

Haal alle glitter en glamour van de betoverende filmwereld die Hollywood heet naar de huizen van je Sims met De Sims 3™ Film Accessoires! Waan je in een filmstudio, waar de meest fantastische verhalen verteld worden aan de hand van decoraties, meubels en kostuums die geïnspireerd zijn op verschillende herkenbare filmstijlen. Vertel met behulp van talloze unieke voorwerpen, zoals een griezelig doodsbed of een enorme hoed, de verhalen van gemaskerde bandieten of cowboys (en cowgirls) uit het wilde westen. Er is zelfs voldoende inspiratie voor griezelige horrortaferelen. Dos je Sims naar hartenlust uit als echte filmsterren in de nieuwe stad Tinseltown!

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN
• Superheldenfilms
Mode — Je Sim kan in de huid van een heldhaftige superheld met een cape of de grootste superheld kruipen met deze fantastische en veel te strakke kostuums. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoere en mysterieuze Dappere Superlama?
Decoraties— Creëer een onderkomen of schuilplaats ideaal voor je gemaskerde held of diens aartsvijand en richt de ruimte in met standbeelden, aandenkens en nog veel meer spullen, die gebaseerd zijn op de meest geweldige superheldenfilms. Je Sims kunnen zelfs in hun rol blijven tijdens het douchen en hun geheime identiteit verborgen houden in een unieke telefoonceldouche!

• Westernkleding
Kleding— Tijd voor een nieuw kloffie, jihaa! Dankzij broeken met franjes, kekke gilets en sierlijke Victoriaanse jurken zien je Sims eruit alsof ze net uit een stoffige Westernsaloon zijn gewandeld.
Decoraties— Tover het huis van je Sims om in dat van een echte cowboy of -girl. De antieke meubels, zoals een houten kaptafel en knusse schommelstoel, zullen de wereld van je Sims een klassiek vleugje westernstijl meegeven.

• Enge onderdelen
Kleding— Jaag de buren de stuipen op het lijf met kostuums die zo griezelig zijn, dat het juist grappig wordt. De gotische kledingcollectie bestaat uit kledingstukken in duistere kleuren zoals zwart en karmozijn, die afgewerkt zijn met opvallende stiksels en een hoop rafels en scheuren, voor Sims die eruit willen zien alsof ze net uit het graf zijn gekropen.
Decoraties— Jaag je Sims de stuipen op het lijf… met flair. Het wordt eng leuk om de huizen van je Sims in te richten met maffe griezeldecoraties, zoals een doodenge boekenkast, een spinnenwebdeur en potjes vol mysterieuze zaken.

• Nieuwe kapsels, hoeden en helmen— Maak de look van je filmsterrenSims compleet met een aantal verbluffende hoofddeksels en kapsels. Van een heldenhelm met vleugels tot een ingewikkeld gothickapsel en een spookachtige bruidssluier; jouw Sims zullen helemaal klaar zijn voor hun close-up.

GAME-INFO

GENRE
Simulatie
UITGEVER
Electronic Arts
MERK
Sims
ONTWIKKELAAR
The Sims Studio

SYSTEEMEISEN

Systeemeisen PC
Besturingssysteem: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7
Processo: Voor XP 2,0GHz P4 processor of equivalent; Voor Windows Vista en Windows 7 2,4GHz P4 processor of equivalent
RAM: Voor XP 1GB RAM / Windows Vista en Windows 7 1,5GB RAM*
Harde schijf: Ten minste 3,5GB** beschikbare ruimte, en 1GB extra ruimte voor extra content en het opslaan van spellen.
Videokaart: 128MB met ondersteuning voor Pixel Shader 2.0
* Op NVIDIA ION™ computers is ten minste 2,0GB RAM vereist om de game te spelen.
** 9,6GB ruimte op de harde schijf bij installatie met De Sims 3.
Ondersteunde videokaarten: NVidia GeForce 6-serie of beter en alle G-, GT-, GTS- en GTX-videokaarten van NVidia. ATI Radeon™ series card 9500 series of beter, en alle ATI X, X1 en HD videokaarten; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series
Let op, de GeForce 6100 en 7100 kaarten worden niet ondersteund.Systeemeisen Mac
Besturingssysteem: Mac OS X 10.5.7 Leopard of hoger
Processo: Intel Core Duo Processor
RAM: 2GB RAM
Harde schijf: Minimaal 3,5GB* beschikbare ruimte en minimaal 1GB ruimte voor extra content en savegames.
Videokaart: ATI X1600 of NVIDIA 7300 GT met 128MB VRAM
Besturing: toetsenbord, muis
*9,6GB beschikbare ruimte als je De Sims 3 installeert
Ondersteunde videokaarten: Nvidia GeForce 6 series of beter en alle NVidia G, GT, GTS en GTX kaarten. ATI Radeon™ 9500-serie of beter en alle ATI X-, X1- en HD-videokaarten. Let op, GeForce 6100- en 7100-kaarten worden niet ondersteund. De NVIDIA GeForce 7300-serie wordt niet ondersteund onder Snow Leopard. Deze game draait niet op PowerPC (G3/G4/G5) Mac-systemen, of systemen met de ingebouwde videokaart van het type GMA 950.

| Origin: De Sims 3 Film Accessoires Product Pagina |

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *