Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires

De Sims 3 Film Accessoires voorkant?

 

Wederom heeft SimsDomination ook de voorkant van het doosje voor De Sims 3 Film Accessoires weten te ontrafelen. Hoe SimsDomination aan deze screenshots komt weten wij absoluut niet, mochten wij wat meer nieuws krijgen van EA dan plaatsen wij dit direct. Wederom weten wij dus niet of dit legitiem is.

 

UPDATE: Ook de Nederlandse Cover Art is verschenen!

Een gedachte over “De Sims 3 Film Accessoires voorkant?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>