Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires en De Sims 4

De Sims 3 Live Broadcast Stream (Vanaf 19:00 Live!)

https://youtu.be/M468D58HE7c

12 gedachtes over “De Sims 3 Live Broadcast Stream (Vanaf 19:00 Live!)”

 1. jopertje Joep

  cool robots die je zelf kan ontwerpen

  ben ook benieuwd of het een wereld is waar je alleen naar toe kan reizen (zoals de werelden uit WereldAvonturen) / of een wereld waar je kunt beginnnen (zoals Sunset Valley)?

  1. maxxie03

   Ik kan helaas niet kijken (Ben op vakantie filmpjes kijken lukt meestal pas na 12 uur snachts dan zitten weinig mensen op internet) maar ik denk dat je ernaartoe kan reizen en er zelf kan bepalen hoelang je blijft en of je teruggaat naar de normale tijd en ik denk dat je er ook een huis kan kopen (In de toekomst)

 2. desims2

  Ik vind het allbei maar niks, konden ze het vooruit in de tijd niet met het beroep Uitvinder van Ambities doen. En dat film stuff zijn inderdaad 3 sets. Op the sims resource kun je meer krijgen voor niks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>