Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

De Sims 3 Vooruit in de Tijd officiële screenshots

Vanochtend melden wij al dat fansite sims.mixei.ru verschillende screenshots online had gezet van De Sims 3 Film Accessoires en De Sims 3 Vooruit in de Tijd (uitbreidingspakket), en nu blijkt het toch echt om echt materiaal te gaan. Hier nogmaals de screenshots in volle glorie!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>