EA Persbericht: Ontdek hoe het met De Sims in de toekomst vergaat met De Sims 3 ‘Vooruit in de tijd’

ONTDEK HOE HET DE SIMS IN DE TOEKOMST VERGAAT MET DE SIMS 3 VOORUIT IN DE TIJD

 

Ook zijn de nieuwste voorwerpen van De Sims 3 Film Accessoires onthuld

 

Vandaag is het Uitbreidingspakket De Sims 3 Vooruit in de tijd onthuld. Deze nieuwste game van The Sims Studio zal in de herfst uitkomen.
Er zal voor de Sims een hele nieuwe wereld opengaan, want ze kunnen voor het eerst vooruit in de tijd en weer terug reizen. In De Sims 3 Vooruit in de tijd kunnen Sims honderden jaren vooruit reizen en zo de wereld van de toekomst verkennen. Sims kunnen kennis maken met hun afstammelingen, de technologie van de toekomst onder de knie krijgen en de nieuwste futuristische apparaten gebruiken, zoals zweefborden, jetpacks, apparaten voor voedselsynthese en meer. Geniet van dit alles, maar houd wel rekening met de consequenties. De acties van je Sims in het heden kunnen verrassende effecten hebben op de toekomst.

Verder werd De Sims 3 Film Accessoires vandaag aangekondigd. Met De Sims 3 Film Accessoires zul je geïnspireerd raken om gloednieuwe verhalen te vertellen, die gebaseerd zijn op de bekendste filmgenres, zoals het wilde westen, striphelden en horrors. Welke verhalen ga jij allemaal vertellen met al deze filmaccessoires?

Bekijk de live-uitzending van vandaag terug om meer te weten te komen over De Sims 3 Vooruit in de tijd en De Sims 3 Film AccessoiresThe Sims Studio laat voor de allereerste keer gameplaybeelden uit De Sims 3 Vooruit in de tijd zien. Verder komen er voor het eerst spullen uit De Sims 3 Film Accessoires voorbij in de stijl van het wilde westen. Neem na de uitzending een kijkje op www.desims3.nl of .be om te lezen wat producent Sara Nelson te vertellen heeft over tijdreizen in De Sims 3 Vooruit in de tijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *