[NL] De denktank van een ontwerper: je eigen restaurant runnen

 

Kijk wat designer Alan Copeland te zeggen heeft over het nieuwe restaurant, ‘Bobo Bistro, dat hij voor De Sims 3 gecreëerd heeft! Verkrijgbaar via De Sims 3 Store vanaf 18 juni.

Het ontwerpproces is vergelijkbaar met een winkelsessie waarbij je maar een bepaald budget te besteden hebt.  Je krijgt per afdeling (Vormgeving, Geluid, Techniek etc.) een paar dagen de tijd om iets heel speciaals te ontwikkelen.  Tot nu toe hadden we nooit de middelen om in korte tijd een niet-speelbaar personage (afgekort “NPC”) te ontwikkelen voor de Store, maar daar is nu dus verandering in gekomen.

Dankzij ons getalenteerde team van ontwikkelaars kan ik jullie met trots ons nieuwste restaurant voor De Sims 3 presenteren: Bobo Bistro!

ofb_bistroblog_01

In Bobo Bistro vind je de gloednieuwe Zakelijke Industriële Oven.

ofb_bistroblog_02

 

Dit is niet zomaar een fornuis!  Je kunt hier prima zelf iets eenvoudigs in elkaar flansen, maar het wordt pas echt leuk als je een kok inhuurt en je menu samen gaat stellen!  Door het menu samen te stellen, kun je de stijl van de bistro bepalen. Wil je alleen vegetarische gerechten serveren, of ga je voor de beste biefstukken van de stad?  Jij bepaalt het zelf!

Restaurant1

 

Als je een kok inhuurt, zal er een stadsbewoner achter het fornuis gaan staan.  Hij of zij zal meteen aan de slag gaan met de voorbereidingen, zodat alles klaar staat als het echt druk begint te worden.

Restaurant2

Jij kunt zelf de werktijden en het niveau van de kok bepalen. Kies je voor een chef de partie, souschef of een leidinggevende kok?  Koks met een hoger niveau kunnen beter eten en meer recepten bereiden, maar daar staat wel een hoger salaris tegenover.  Als je je kok degradeert of niet op tijd een promotie geeft, moet je er niet van staan te kijken als hij of zij op een dag ontslag neemt!

Restaurant3

 

ofb_bistroblog_06

 

ofb_bistroblog_07

 

Je doet er ook goed aan om je prijsstijging van tijd tot tijd aan te passen.  Eten van hogere kwaliteit is vanzelfsprekend ook wat duurder, maar daar zul je zuinige Sims misschien weer niet tevreden mee stellen.

ofb_bistroblog_08

ofb_bistroblog_09

Zorg dat er voldoende menukaarten in omloop zijn op de tafels en aan de bar, zodat je Sims lekker van een avondje uit eten kunnen genieten. De kok zal de bestelling van je Sims opnemen en zo snel mogelijk de gerechten bereiden en serveren!

 

 de gloednieuwe Bobo Bistro is verkrijgbaar via De Sims 3 Store! Het was dolle pret om deze nieuwe locatie te maken en we zijn heel benieuwd hoe het jullie Sims hier zal bevallen.
Veel plezier met De Sims!
Alan Copeland

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

1 reactie

  1. Beetje jammer dat er geen obers zijn maar dat de koks bestellingen opnemen en serveren. Ik bedoel alleen maar… Heb je dat ooit een kok zien doen? Hahaha

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *