Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

Drie nieuwe screenshots van De Sims 3 Vooruit in de Tijd


Na alle drukte rondom De Sims 3 Vooruit in de Tijd en De Sims 3 Film Accessoires gaat het nieuws rondom deze twee pakketten gewoon door. Zo zijn er drie nieuwe afbeeldingen toegevoegd aan de product pagina van De Sims 3 Vooruit in de Tijd. Wat vinden jullie tot nu toe van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

2 gedachtes over “Drie nieuwe screenshots van De Sims 3 Vooruit in de Tijd”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>