10 reacties

 1. Dat blauwe boekje naast het groene boekje in de inventaris is de Almanac waarover ze het hadden. (Almanac –> tijdreizigersjournaal) Je krijgt deze bij je eerste aankomst in de toekomst van de (meester)tijdreiziger.

 2. ben ook nog niet overtuigd als dat de enige gamelay is robots maken en spelen ben je ook zo bue
  zelfs met die andere robot speel ik nooit

  1. Ik ben het met u eens Cindy.
   Tot op heden is er nog niet echt iets dat mij aanspreekt in “vooruit in de tijd”. Hopelijk komen er nieuwe levenswensen en jobs bij. Wat de accessoires betreft, zitten er wel wat leuke dingen bij.

 3. wel geinig maar doet me erg denken aan de film “Back to the future”.

  Ziet er wel grappig uit allemaal en het trekt me ietsjes meer dan de uitbreiding ‘studentendinges’ die ik nooit heb aangeschaft en het ook nooit zal doen, al is het gratis.
  Misschien dat deze er ooit komt als het beneden 10 euro wordt . . .

 4. Ik heb de demo nog niet gekeken, maar het lijkt me toch wel wat die nieuwe uitbreiding. En ik vind studententijd juist wel heel erg leuk, met die graden en sociale groepen en zo. En bovendien daar heb je eindelijk weer een bowlingbaan die ik nodig eens in de andere buurtten moet plaatsen. Je wil je sims toch wel laten bowlen Disteltje?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *