Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

[Herhaling] De Sims 3 LiveBroadcast Vooruit in de Tijd

Kijk hier de demo van De Sims 3 Vooruit in de Tijd terug.

10 gedachtes over “[Herhaling] De Sims 3 LiveBroadcast Vooruit in de Tijd”

 1. luckyboy1983

  Dat blauwe boekje naast het groene boekje in de inventaris is de Almanac waarover ze het hadden. (Almanac –> tijdreizigersjournaal) Je krijgt deze bij je eerste aankomst in de toekomst van de (meester)tijdreiziger.

  1. sims-mike

   Ik ben het met u eens Cindy.
   Tot op heden is er nog niet echt iets dat mij aanspreekt in “vooruit in de tijd”. Hopelijk komen er nieuwe levenswensen en jobs bij. Wat de accessoires betreft, zitten er wel wat leuke dingen bij.

 2. Disteltje

  wel geinig maar doet me erg denken aan de film “Back to the future”.

  Ziet er wel grappig uit allemaal en het trekt me ietsjes meer dan de uitbreiding ‘studentendinges’ die ik nooit heb aangeschaft en het ook nooit zal doen, al is het gratis.
  Misschien dat deze er ooit komt als het beneden 10 euro wordt . . .

 3. simmertje1981

  Ik heb de demo nog niet gekeken, maar het lijkt me toch wel wat die nieuwe uitbreiding. En ik vind studententijd juist wel heel erg leuk, met die graden en sociale groepen en zo. En bovendien daar heb je eindelijk weer een bowlingbaan die ik nodig eens in de andere buurtten moet plaatsen. Je wil je sims toch wel laten bowlen Disteltje?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>