Dagboek van de Maand augustus 2013: ~Abctje’s 365~

dagboekvandemaandaugustus_zps4acd7e6d.jpg

Deze maand willen we graag het 365 dagen dagboek ~Abctje’s 365~ van abctje in het zonnetje zetten. Dit dagboek loopt nu al bijna ten einde omdat abctje al dicht bij de 365 dagen zit, toch willen we graag laten zien hoe leuk dit dagboek is.

Abctje speelt in dit dagboek met de familie Springs. Deze familie heeft inmiddels al drie verschillende heirs gehad. Dat betekend dat ze nu al in de derde generatie zit en generatie vier bijna geboren gaat worden, wat erg lang volgehouden is. De foto’s in dit dagboek zijn ook nog eens super mooi wat het dagboek erg aangenaam maakt om te bekijken. Het dagboek heeft inmiddels al duizenden prachtige screens, dus het is zeker even de moeite waard om eens vanaf het begin alles terug te kijken. Aangezien het zoveel screens zijn heb ik het verhaal maar weg gelaten en de mooiste uitgezocht.
Hun stamboom is hier te vinden.

| Klik hier om naar het topic van Dagboek van de Maand te gaan |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *