EA presenteert meer dan De Sims 4 op GamesCom

Gisteren kregen wij een nieuwsbrief binnen van EA, en wat er wel niet te zien is op GamesCom dit jaar! En dat is een hoop natuurlijk. Naast De Sims 4 (Die voor iedereen denk ik het belangrijkst is) zijn er nog veel meer games te vinden dit jaar! Hier onder de nieuws brief.

EAlogo

EA TO SHOWCASE THIS YEAR’S TOP TITLES AT GAMESCOM 2013

EA blockbuster titles are getting ready for the biggest gaming event of the year. As of August 21st, hundreds of thousands of gamers will converge in Cologne to discover the power of the next generation of gaming on consoles, PC and mobile. With close to 500 gaming stations for hands-on play opportunity, EA will showcase top titles including Battlefield 4™, EA SPORTS FIFA 14, The Sims™ 4, Need for Speed Rivals, Titanfall™, Command & Conquer™, and select mobile titles from EA All Play, Chillingoand PopCap.

EA Booth (Hall 6):

  • Battlefield 4
  • Command & Conquer
  • FIFA 14
  • The Sims 4
  • Need for Speed Rivals
  • Titanfall
  • Selectmobile titles from EA All Play, Chillingo and PopCap.

At a media briefing planned for Tuesday August 20 at 4pm CEST (3pm BST), EA executive and creative leaders will unveil new content and services from the portfolio of upcoming titles. Go to www.ea.com/gamescom for a live stream of the press conference on Tuesday and daily coverage of EA gamescom titles, interviews, live gameplay and more from Wednesday 21 – Sunday 25 August.

7 reacties

    1. Alvast veel plezier! 😀 Als gamer zou ik ook graag willen gaan voor alle andere games naast de sims 4, maar ik ben eigenlijk nog nooit naar een gamesconferentie geweest. Sowieso wil ik nog eens naar de E3. Maar dat is nog verder weg xd

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *