Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

SimsVIP: De Sims 3 Store Surf + Zon = Lol golven collectie!

Een gedachte over “SimsVIP: De Sims 3 Store Surf + Zon = Lol golven collectie!”

  1. Cindy

    erg leuk video , wel wil ik even toevoegen als je een andere surfplank in je inventaris doet (deze kan je ook aan passen ) dan eet de zeehond wel stukken eruit en zie je dit ook en kan je de surf plank niet meer gebruiken maar alleen neer zetten op je lot met de happen eruit

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>