EA Media Alert: SimCity voor Mac is vanaf 29 augustus beschikbaar

SimCityBanner1

SIMCITY VOOR MAC IS VANAF 29 AUGUSTUS BESCHIKBAAR

 

SimCity™ zal vanaf 29 augustus 2013 ook beschikbaar zijn voor de Mac, exclusief als digitale download. SimCity is compatibel met meerdere systemen, dus alle spelers, of ze nu Mac of PC gebruiken, kunnen samen SimCity spelen in de uitgebreide online wereld: ze kunnen dus probleemloos van stad naar stad reizen, ongeacht hun systeem.    

Spelers die eerder dit jaar SimCity voor PC in de winkel hebben gekocht of als digitale download hebben aangeschaft, kunnen via Origin™ ook SimCity voor Mac downloaden.

Met SimCity voor Mac en PC kunnen spelers de steden van hun dromen ontwerpen en verwoesten. Het spel heeft van PEGI een leeftijdsclassificatie gekregen van 7 jaar en ouder, zowel voor de PC-versie als voor de Mac-versie. Ga voor meer informatie over SimCity naar www.SimCity.com/NLPersinformatie voor SimCity is beschikbaar op info.ea.com.

Om SimCity voor Mac en PC te kopen, ga je naar HIER.

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *