De Sims 3 Uitverkoop 10-08-2013

Een nieuwe week en een nieuwe ronde met spullen in de uitverkoop, niet alleen in winkels gebeurt dat maar ook in de De Sims 3 Store. Deze week zijn er totaal 21 voorwerpen in de uitverkoop waaronder slechts 2 complete sets maar wel meerdere kapsels en outfits voor vrouwen. Bespaar nu je kan, want de kortingen kunnen hoog oplopen! Pak je kans en grijp de aanbiedingen!

| De Sims 3 Store Uitverkoop |

2 reacties

  1. Om even duidelijk te zijn. De bovenstaande Rudy is niet dezelfde Rudy als die op het forum. Ik ben de Rudy van het forum en Ik ben ook als enige geregistreerd zodat ik een avatar kan gebruiken op de homepage. Elk bericht zonder avatar onder de naam Rudy is dus niet van mij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *