Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

SN Review: De Sims 3 Exotisch Eiland

SNReviewEEbanner

Het is weer tijd voor een nieuwe review, dit keer niet een review over een premium item of een wereld review maar de review van De Sims 3 Exotisch Eiland! Trek je duikpak aan, neem een lekkere cocktail in het zwembad en geniet van onze tropische review van De Sims 3 Exotisch Eiland. Doordat de review dit keer heel groot is hebben wij de review over drie pagina’s verdeeld.

Introductie

Met een heerlijke cocktail aan het strand genieten van het uitzicht, kinderen die met de jetski’s rond scheuren en vader speelt in de zee met de jongste van de familie, het lijkt net een droom waar je Sims zich in bevinden! Niets is minder waar want de tiende uitbreiding van De Sims 3, De Sims 3 Exotisch Eiland, voelt aan als een heus zomerparadijs! In deze review neemt AnsjJ2 je mee in de wondere wereld Isla Paradiso en vertelt alle ins en outs van De Sims 3 Exotisch Eiland.

| Klik hier om onze review te lezen|

2 gedachtes over “SN Review: De Sims 3 Exotisch Eiland”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>