Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Vroege screens van De Sims 4?

Tijdens het updaten van de officiële website was er even iets fout gegaan waardoor er allemaal screens verschenen van De Sims 4. Gelukkig voor ons was Mod The Sims snel genoeg om alles op te slaan zodat wij ze ook nog kunnen bekijken. Het lijkt erop dat deze screens echt zijn maar dit betekent nog niet dat het definitief is.

46 gedachtes over “Vroege screens van De Sims 4?”

 1. soeduk

  ^ vind ik ook! Had het realistischer verwacht. Miss dat er nog aan gewerkt wordt? Maar volgens mij, als ik naar de luchten kijk, zitten de seizoenen er wel meteen in verwerkt.. (hoop ik tenminste :-P) En zie ik nou goed dat je alles apart kan aanpassen in CAS, van het lichaam van de sims zelf? Zoals heupen/billen, schouders, buik, e.d.?

 2. kattesnoet

  Ik vind het juist niet leuk als het er te realistisch uit gaat zien. het blijft een spel tenslotte. Ik hou wel van het 3d cartoonachtige, zeg maar.
  Ik hoop alleen maar dat er in het basisspel al voldoende zal zitten om goed mee te kunnen spelen en bouwen.
  Modernere kleding dan waar de andere versies mee begonnen, en niet alle behangetje zo belachelijk donker en ouderwets, en dat de ramen maar lekker veel licht mogen geven. 🙂

 3. Arne

  Als het realistischer wordt dan gaat het zwaarder worden en tragen, ik denk dat ze voor een realistischere cartoonachtige sims versie gaan zodat je meer mogelijkheden krijgt en bewegingen en interacties snelller en beter gaan en meer content en detail kan worden verwerkt in het spel!! Good job sims !! 🙂

 4. desims2

  als de graphics zo lelijk zijn mag van mij de hele stad wel gewoon in zijn volle kwaliteit te zien zijn. niet zo als op de laatste screen dat de huizen op de achtergrond zo blurred (vaag) zijn.

  1. Markiewong

   Na dat Sims 3 een stuk slechter werd ontvangen dan de Sims 2 is het niet zo geheel logisch dat ze terug zijn gegaan. Het zal me niks verbazen als dit gewoon een reboot van de Sims serie moet worden zoals Simcity dat was.

 5. puckiezoet

  ik vind het ook mooi de meubels zijn ook mooi ik hoop dat je weer kan instappen in de auto en dat je moet stoppen als iemand oversteek alleen het haar vind ik niet zo leuk bij een kapsel is het hobbelig en de anderen weer niet ben benieuwd hoe de baby’s eruit zien en dat je de baby’s mee kan nemen op vakantie en in de auto dat ze in zo’n stoeltje zitten

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>