Vroege screens van De Sims 4?

Tijdens het updaten van de officiële website was er even iets fout gegaan waardoor er allemaal screens verschenen van De Sims 4. Gelukkig voor ons was Mod The Sims snel genoeg om alles op te slaan zodat wij ze ook nog kunnen bekijken. Het lijkt erop dat deze screens echt zijn maar dit betekent nog niet dat het definitief is.

46 reacties

 1. Ik vind ’t eigenlijk een beetje lijken als of dit na de sims 2 kwam maar voor de sims 3 haha… maar ’t ziet der wel heeeel leuk uit! ;P

 2. ^ vind ik ook! Had het realistischer verwacht. Miss dat er nog aan gewerkt wordt? Maar volgens mij, als ik naar de luchten kijk, zitten de seizoenen er wel meteen in verwerkt.. (hoop ik tenminste :-P) En zie ik nou goed dat je alles apart kan aanpassen in CAS, van het lichaam van de sims zelf? Zoals heupen/billen, schouders, buik, e.d.?

 3. Zie ik daar een viool? Volgens mij hebben ze in de sims 4 de viool al in het basispel Ik vind het nu al er best leuk uit zien een beetje cartoon achtig.

 4. Ik vind het juist niet leuk als het er te realistisch uit gaat zien. het blijft een spel tenslotte. Ik hou wel van het 3d cartoonachtige, zeg maar.
  Ik hoop alleen maar dat er in het basisspel al voldoende zal zitten om goed mee te kunnen spelen en bouwen.
  Modernere kleding dan waar de andere versies mee begonnen, en niet alle behangetje zo belachelijk donker en ouderwets, en dat de ramen maar lekker veel licht mogen geven. 🙂

 5. Als het realistischer wordt dan gaat het zwaarder worden en tragen, ik denk dat ze voor een realistischere cartoonachtige sims versie gaan zodat je meer mogelijkheden krijgt en bewegingen en interacties snelller en beter gaan en meer content en detail kan worden verwerkt in het spel!! Good job sims !! 🙂

 6. als de graphics zo lelijk zijn mag van mij de hele stad wel gewoon in zijn volle kwaliteit te zien zijn. niet zo als op de laatste screen dat de huizen op de achtergrond zo blurred (vaag) zijn.

 7. er zijn meerdere werelden denk ik, want op de meeste screens zie je een tropische wereld en op de laatste screen zie je een Duits dorp.

 8. Ik vind het er erg leuk uit zien.
  Het doet me nu een beetje aan de sims 2 denken, maar er kan nog veel veranderen. Ze hebben nog tijd zat tot de release. 😀

 9. ik ben eigenlijk diep teleurgesteld,ik had verwacht dat de Sims 4 mooier dan de Sims 3 zou zijn. Maar dit valt zeer tegen, als dit de ‘echte’ Sims zijn

  1. Na dat Sims 3 een stuk slechter werd ontvangen dan de Sims 2 is het niet zo geheel logisch dat ze terug zijn gegaan. Het zal me niks verbazen als dit gewoon een reboot van de Sims serie moet worden zoals Simcity dat was.

 10. Ik vind het gezicht van de sims4 echt mooi. Het is alleen anders dan de sims 3 of de sims 2. Het haar heeft langs de ene kant nog iets, maar aan de andere kant is het veel te cartoony

 11. ik vind als ik het zo zie best wel mooi al maar het gras vind ik nog heel erg lelijk net dat je het op de laagste kwaliteit speelt het moet juist mooie grassprieten zijn.

  1. Ik ben het met je eens Sarah. Het mag dan nog in ontwikkeling zijn. Maar ik vind het teveel op de Sims Social lijken qua graphics op dit moment. Tot nu toe nog niet enthousiast…

 12. Ja idd ze hadden het haar weer anders moeten doen ik had eerder JB haar verwacht of one direction haar dat was pas vet geweest en sneakers !!!

 13. ik vind het ook mooi de meubels zijn ook mooi ik hoop dat je weer kan instappen in de auto en dat je moet stoppen als iemand oversteek alleen het haar vind ik niet zo leuk bij een kapsel is het hobbelig en de anderen weer niet ben benieuwd hoe de baby’s eruit zien en dat je de baby’s mee kan nemen op vakantie en in de auto dat ze in zo’n stoeltje zitten

  1. als je naar het laatste plaatje kijkt zie je rechts onderraan plaatjes van een t shirt en bouwen kopen misshien kan je daar kleren kopen of maken

   1. Ja, dat zou echt leuk zijn, dat je gewoon makkelijk en snel de kleren aan kan passen. Bij mij duurt iedere keer een andere outfit (zonder downloads en alle uitbreidingen) superlang.

 14. Misschien is het nu nog zo bij de sims 4 omdat het in ontwikkeling is. Volgens mij zouden ze ook ooit een sims 5 gaan maken en misschien is het dan wel heel echt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *