[REMINDER] Morgen is de EA Persconferentie!

gamescom_header

Het leek zo ver weg en morgen is het dan eindelijk zo ver! Morgen zal de EA persconferentie vanaf Gamescom eindelijk plaats vinden. Als het goed is zal de eerste trailer van De Sims 4 getoond worden en een aantal screenshots. Daarnaast is er aankomende donderdag een speciale broadcast voor De Sims 4 en De Sims 3 Vooruit in de Tijd, de laatste uitbreiding voor De Sims 3 mogen we niet vergeten! Natuurlijk gaan wij weer proberen om de livestreams van de broadcasts te plaatsen op de site, de herhalingen zullen tevens op de site worden geplaatst. Mochten jullie nog een verslag van de persconferentie en de livestream willen zien dan horen wij dat graag!

| EA Persconferentie 2013 vanaf Gamescom |

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *