9 reacties

  1. Ik vind deze trailer echt super leuk zeg! CAS lijkt me echt super gaaf om te doen en die Sims zien er echt heel cool uit. Het bouwen lijkt me helemaal geweldig, de hoogtes aanpassen van je verdieping, oh daar heb ik echt op gewacht! Het ziet er zo fijn uit zeg! Het spelen lijkt me ook heel leuk met die emoties. Het enige waar ik aan moet wennen is het cartoonachtige, maar dat vind ik stiekem ook wel leuk. Ik kan echt niet wachten om dit te spelen zeg!

  2. Ja ik vind het ook leuk! Alleen lijkt het me super moeilijk! Al die emoties onderhouden van al die Sims.

    Ik denk dat ik toch nog Sims 3 blijf spelen als de Sims 4 uit is tot er leukere uitbreidingen enzo komen, want de Sims 3 is nu ook echt wel super vet door Exotisch eiland,Showtime enzo.
    Maarja, ik zie wel 🙂

  3. Ik was niet echt onder de indruk van de cartoony stijl waar ze in De Sims 4 mee gingen, maar het ziet er veel minder erg uit dan ik had gedacht. Alleen het haar mag nog wat verbeteringen.

    1. Die 2.22 of ietsje daarna zie ik niet hoor, maar inderdaad bij minuut 4.50 zie je heel snel een auto voorbij rijden. Je zat er dus wel een paar seconden naast 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *