GamesCom 2013 – Dag 1

SimsCampLogo_Mon5Aug

Hi allemaal! Vandaag begint SimsCamp dan echt, we starten de dag met een tour door Keulen zelf en om half 4 gaan we richting GamesCom voor de EA persconferentie. Deze kunnen jullie live met mij meekijken om 4 uur. Ik hoop natuurlijk dat we niet alleen de trailer van De Sims 4 gaan zien maar ook een klein stukje gameplay. Hoe dan ook zal de aankondiging groot zijn, we zitten hier namelijk met ongeveer 30 YibSim!

Veel plezier met het kijken van de livestream, ik zal naar jullie zwaaien en zo snel mogelijk een verslag van de presentatie online zetten.

45 reacties

    1. Ben er vrijwel zeker van dat de trailer gewoon door EA overal gepubliceerd gaat worden. Denk dat de officiële Sims 4 website een update krijgt na de persconferentie.

  1. Krijgen we via deze stream de presentatie te zien inclusief trailer en andere beelden die ze gaan laten zien? want op dit moment zie ik alleen maar mensen achter een computer

  2. Lieve mensen, het begint pas vanaf 16:00. Dus 4 uur in de middag. Ze zijn nu nog alles aan het klaar zetten e.d. 🙂

    Jullie zitten daar met 30 YibSim? Zijn dat inclusief de fansites die eigenlijk officieel geen YibSim waren, tot nu blijkbaar?

    In ieder geval, have fun!

  3. oke! wow dat ziet er mooi uit vooral CAS mrr het haar vind ik tegenvallen en jammer dat ze niets van de wereld hebben laten zien… 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *