Pre-order pagina van De Sims 4 is online!

OriginHoesDeSims4

Het stond natuurlijk al in het persbericht van EA dat De Sims 4 te bestellen was bij Origin, naast dat zijn er natuurlijk ook nog andere sites waar je De Sims 4 kunt bestellen. Hiervoor gaan wij nog een apart topic maken, maar voor nu lichten wij even de beschrijving en de richt prijzen van Origin uit! Onder de beschrijving van Origin lichten wij ook nog even de extra content uit die je krijgt bij de Digital Deluxe Edition PC-download. De prijzen zijn wel weer even schrikken maar dat konden we dan ook wel weer verwachten!

De Sims 4 is de nieuwste levenssimulatiegame waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. Spelers kunnen in deze game met het leven spelen zoals nooit tevoren. Creëer en bestuur nieuwe Sims die hun eigen geest, lichaam en hart hebben. Bouw unieke huizen. Maak gebruik van leuke en eenvoudig te gebruiken nieuwe hulpmiddelen. Vertel en ontdek de verhalen van je Sims en ervaar het fantastisch leuke resultaat. De nieuwe creatieve hulpmiddelen in ‘Creëer-een-Sim’ en het nieuwe kamermodel van ‘Bouwen’ geven je als speler nieuwe intuïtieve en leuke manieren om geweldig materiaal te maken. Laat je favoriete creaties zien met nieuwe manieren om te delen en blader door het materiaal van de community om inspiratie op te doen.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

• Nieuwe Sims – Creëer en bestuur nieuwe Sims met hart, lichaam en ziel.

• Intelligentie – Je Sims bewegen en gedragen zich natuurlijker dan ooit: van het uitvoeren van taken, uitdrukken van emoties tot de manier waarop ze lopen. Kies het karakter van je Sims, selecteer hun aspiraties en verken de omvang van deze levenslange doelen via de gedachten, sociale vaardigheden, carrières en herinneringen van je Sims.

• Emotionele diepgang – Sims beleven voor de allereerste keer emotionele diepgang. Je Sims kunnen 15 verschillende emotionele toestanden ervaren en worden beïnvloed door andere Sims, acties, gebeurtenissen, herinneringen of zelfs de kleding en voorwerpen die je kiest. De keuzes die je maakt beïnvloeden het spelverloop en de verhalen van je Sims en kunnen zelfs tot heftige reacties leiden.

• Nieuwe creatieve hulpmiddelen – Creëer-een-Sim en Bouwen zijn eenvoudiger en leuker dan ooit om te gebruiken. Je hebt alle vrijheid om je Sims met tactische precisie vorm te geven en moeiteloos het huis van je dromen te bouwen.

• Levendige buurten – Kies uit verschillende omgevingen voor je Sims om in te wonen. De kleurrijke beelden brengen het huis van je Sims op prachtige wijze tot leven.

• Prachtige beloningen – Verdien nieuwe voorwerpen, kleding en eigenschappen door evenementen te voltooien, verzamelbare voorwerpen te ontdekken en belangrijke prestaties te ontgrendelen.

• Deel je creaties – Deel de huishoudens van je Sims en doe een gooi naar eeuwige roem. Download creaties van de community voor een gloednieuwe uitstraling.

Digital Deluxe voorwerpen:
Digitaal ´Feestbeest´ materiaal
Digitaal ´Tot in de vroege uurtjes´ materiaal
Digitale soundtrack
Exclusief op Origin verkrijgbaar materiaal

| Pre-order pagina van De Sims 4 is online! |

8 reacties

  1. Jammer dat de Deluxe niet als ‘pc-schijf’ beschikbaar is, vind het persoonlijk fijner als je echt nog een doosje hebt enz…

  2. De mac-versie voor de sims werkt toch niet. Ik heb zelf de hoop al opgegeven en speel de sims gewoon op de bootcamp. Daar loopt ie beter dan op OSX

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *