Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Screens De Sims 4

We hebben de trailer en het persbericht van de aankondiging van De Sims 4 al gezien, maar daar horen natuurlijk nog meer screens bij! We zien niet alleen de Sims in hun nieuwe vorm maar ook het Nederlandse logo!

7 gedachtes over “Screens De Sims 4”

  1. Daantje_1992

    Ik had er meer van verwacht, maar opzich begin ik nu wel te wennen aan de nieuwe sims, en opzich hebben ze de vele aanpassingen die je kunt doen wel goed gedaan. Ik denk dat ik ze wel mooi ga vinden uiteindelijk:)

  2. Germaine

    Hallo Michelle je hebt gelijk van baby’s en peuters kunnen ze niet foto’s maken en meschien meer filmpjes ik heb een beetje een saaie indruk want wat kan je allemaal enzo ik bekijk ook alle sites maar niks

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>