Screens De Sims 4

We hebben de trailer en het persbericht van de aankondiging van De Sims 4 al gezien, maar daar horen natuurlijk nog meer screens bij! We zien niet alleen de Sims in hun nieuwe vorm maar ook het Nederlandse logo!

7 reacties

  1. Ik had er meer van verwacht, maar opzich begin ik nu wel te wennen aan de nieuwe sims, en opzich hebben ze de vele aanpassingen die je kunt doen wel goed gedaan. Ik denk dat ik ze wel mooi ga vinden uiteindelijk:)

  2. Baby’s, Ik ben echt benieuwd hoe de baby’s en peuters eruit gaan zien! 🙂 zo schattig altijd.
    Maar ik ben echt heel benieuwd naar De Sims 4, denk dat die leuk wordt 😀

  3. Hallo Michelle je hebt gelijk van baby’s en peuters kunnen ze niet foto’s maken en meschien meer filmpjes ik heb een beetje een saaie indruk want wat kan je allemaal enzo ik bekijk ook alle sites maar niks

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *