EA persconferentie – herhaling en samenvatting

Vandaag was het dan tijd voor de EA persconferentie. Tijdens deze persconferentie lieten ze verschillende spellen zien waarna ze er ook iets over vertelden. Maar ons gaat het natuurlijk om De Sims 4! Behalve dat ze de trailer lieten zien, liet Rachel Franklin ook wat in-game materiaal zien zoals een soort Creëer-een-Sim, de bouwmodus en een klein stukje gameplay. Geen zin om te kijken? Hieronder geef ik je een korte samenvatting van alle drie de onderdelen.

Creëer-een-Sim is helemaal omgegooid lijkt het. Je kan nu gewoon een stukje lichaam aanklikken en hieraan trekken of het induwen om het lichaam te vormen, zoals klei. Leuk detail: Je kan zelfs het loopje van je Sim aanpassen!

De bouwmodus heeft een aantal onderdelen die we herkennen uit De Sims 3 zoals de blauwdrukken en de mogelijkheid om muren te verslepen. Er werd echt benadrukt hoe makkelijk het is om een heel huis snel te bouwen.

Het meest interessant was de gameplay die we hebben gezien. Alles lijkt te draaien om de emoties van de Sims. Bij bepaalde emoties horen bepaalde interacties of juist niet, je kan bijvoorbeeld niet flirten als je ontzettend boos of depressief bent! Maar niet alleen beïnvloeden de emoties de interacties, ook schijnt de omgeving invloed te hebben op de emoties. Leuk detail is dat je Sims nog steeds de interactie O jaa kunnen beoefenen, zelfs in een raket!

Veel meer valt er niet te halen uit de persconferentie, maar woensdag en donderdag krijgen we nog veel meer te zien wat ik natuurlijk allemaal met jullie zal delen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *