Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

[REMINDER] De Sims live broadcast vanaf Gamescom

TheSims4_Logo_rgb_nl

Morgen middag om 17:00 zal de live broadcast vanaf Gamescom worden gehouden. Dit keer krijgen we een demo van De Sims 4 en zien we Vooruit in de Tijd ook nog voorbij schieten! Natuurlijk gaan wij ons best weer doen om de stream online te zetten, mocht dit niet lukken dan plaatsen wij sowieso de replay!

| De Sims 3/4 livebroadcast vanaf gamescom |

3 gedachtes over “[REMINDER] De Sims live broadcast vanaf Gamescom”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>