Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

LGR: De Sims 4 In-Game Footage & Info From Gamescom 2013

2 gedachtes over “LGR: De Sims 4 In-Game Footage & Info From Gamescom 2013”

  1. Luftersel

    Ik zie eigenlijk nog niet echt in wat Sims 4 beter maakt dan Sims 3. Je kunt meer in create-a-sim, maar de uiteindelijke Sims zijn er in de Sims 4 toch lelijker uit. 😛 Verder zie ik niet veel veranderingen qua graphics afgezien van de sims zelf.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>