Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en Nieuws

De Sims 4 op Gamescom Sfeer foto’s

Gisteren was ik, AnsjJ2, aanwezig op Gamescom om natuurlijk de eerste keer ‘De Sims 4′ te spelen. Ondanks dat het pre – alpha materiaal is. Dat betekent dat het spel nog lang niet af is en er nog dingen kunnen veranderen, maar ondanks dat is mijn mening over De Sims 4 al iets positiever eruit gekomen. Maar goed, daar zou deze post niet om gaan! Speciaal voor jullie heb ik nog wat foto’s gemaakt van de De Sims 4 stand op Gamescom!

2 gedachtes over “De Sims 4 op Gamescom Sfeer foto’s”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>