16 reacties

 1. super mooi maar als ik naar dat linkse plaatje kijk en die vingers vind ik dat wel nog beetje nep maar verder wel heel erg cool!

 2. De graphics vallen me wel echt tegen. Het hoeft van mij niet super realistisch te zijn (ik snap dat dat niet haalbaar is) maar dit is naar mijn mening veel minder mooi dan De Sims 3. Maar ik hoop dat ik later nog dolenthousiast word over de rest van het spel en dat het me niet meer uitmaakt :).

  1. Weetje wees blij dat het niet zoon zwaar spel is want bij gta 5 is kei egt enzo mrr je moet ook een kei egt dure videokaart kopen xD

   1. We weten nog niets over hoe zwaar het spel word dus daar kunnen we ook nog niet over oordelen. Cartoon sims kunnen ook veel geheugen kosten.

    1. GTA5 is bijna af Jordi, De Sims 4 nog niet. Je weet niet hoe de omgeving word niets. 😉

 3. ik had ergens gelezen dat in CAS van De Sims 4 maar 5 levensfases kunnen worden gekozen (misschien zijn er meer, 7)
  dat is 1 minder dan in de CAS van De Sims 3, daar kon je peuter, kind, tiener, jong volwassene, volwassene en oudere kiezen (er is nog een 7de voor de peuter: baby).
  dus misschien is peuter uit CAS gehaald? da’s voorlopig nog een vraag.

  1. De CAS die ze getoont hebben op gamescom is nog niet af. De 5 vakjes die te zien waren voor levensfase zijn nu nog gewoon opvullers en niet definitief, is door een van de sim campers gezegd nadat deze hiernaar had gevraagd. Je kunt het ook zien doordat de 5 icoontjes alle 5 dezelfde lengte hebben (dus geen verschil tussen peuter, kind, volwassen en puder ofzo). Kortom, die fases zijn nog niet definitief, cas zit nog in pre-alpha, volop in ontwikkeling dus.

 4. of jongvolwassene, in de sims2 was dat er ook niet maar peuter is misschien ook wel logisch en ik vind dat ze erg weinig kapsels hebben! bij de vrouwen maar 4 ofzo! ik hoop echt dat dat er nog meer worden!

 5. Lopter12 heeft hier gelijk in. De CAS is nog vol in ontwikkeling. Er komen nog meer kapsels en kleding.Ze hebben er al vast een paar kapsels en kledingstukken in gedaan zodat ze op gamescom de CAS al vast konden demonstreren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *