Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Twee nieuwe De Sims 4 screenshots

Bron: SimCookie

16 gedachtes over “Twee nieuwe De Sims 4 screenshots”

 1. Iris

  De graphics vallen me wel echt tegen. Het hoeft van mij niet super realistisch te zijn (ik snap dat dat niet haalbaar is) maar dit is naar mijn mening veel minder mooi dan De Sims 3. Maar ik hoop dat ik later nog dolenthousiast word over de rest van het spel en dat het me niet meer uitmaakt :).

 2. jopertje Joep

  ik had ergens gelezen dat in CAS van De Sims 4 maar 5 levensfases kunnen worden gekozen (misschien zijn er meer, 7)
  dat is 1 minder dan in de CAS van De Sims 3, daar kon je peuter, kind, tiener, jong volwassene, volwassene en oudere kiezen (er is nog een 7de voor de peuter: baby).
  dus misschien is peuter uit CAS gehaald? da’s voorlopig nog een vraag.

  1. Lebanna

   De CAS die ze getoont hebben op gamescom is nog niet af. De 5 vakjes die te zien waren voor levensfase zijn nu nog gewoon opvullers en niet definitief, is door een van de sim campers gezegd nadat deze hiernaar had gevraagd. Je kunt het ook zien doordat de 5 icoontjes alle 5 dezelfde lengte hebben (dus geen verschil tussen peuter, kind, volwassen en puder ofzo). Kortom, die fases zijn nog niet definitief, cas zit nog in pre-alpha, volop in ontwikkeling dus.

 3. gitte2001

  of jongvolwassene, in de sims2 was dat er ook niet maar peuter is misschien ook wel logisch en ik vind dat ze erg weinig kapsels hebben! bij de vrouwen maar 4 ofzo! ik hoop echt dat dat er nog meer worden!

 4. simmertje1981

  Lopter12 heeft hier gelijk in. De CAS is nog vol in ontwikkeling. Er komen nog meer kapsels en kleding.Ze hebben er al vast een paar kapsels en kledingstukken in gedaan zodat ze op gamescom de CAS al vast konden demonstreren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>