Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

SimFans.de maakt interactieve kaart

Interactieve kaart De Sims 3 Vooruit in de Tijd
We hebben ze al vaker voorbij zien komen en ook dit keer hebben ze het weer gedaan. SimsFans.de heeft een interactieve kaart gemaakt van Oasis Landing, de stad waar je Sims naartoe kunnen reizen in De Sims 3 Vooruit in de Tijd. Klik hier om naar de kaart te gaan.

7 gedachtes over “SimFans.de maakt interactieve kaart”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>