Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Premium Editie ook te koop in Nederland!

premium

Tijdens mijn dagelijkse speur rondje op bol.com naar de leukste nieuwste dingen, kwam ik iets tegen waar ik al dagen op zat te wachten! De Sims 4 Premium Editie zal ook te koop zijn in Nederland! Op het moment is het spel natuurlijk alleen nog te reserveren maar dat neemt natuurlijk het plezier niet weg van de Premium Editie! De ‘De Sims 4 Premium Editie’ gaat â‚Ŧ79,99 kosten, dat gaat waarschijnlijk pijn doen aan onze portemonnee maar voor dit geld krijg je wel het spel en nog drie extra dingen. Een handboek voor ‘creators’, ‘tot in de vroege uurtjes’ digitaal materiaal en ‘feestbeest’ digitaal materiaal. Naar verwachting zal het spel op 1 april 2014 uitkomen, hopelijk is dit geen grap!

| Bol.com: De Sims 4 Premium Editie |

De link naar de premium editie komt in de pre-order topic van De Sims 4, mochten jullie nog andere sites tegen komen met de premium editie : Plaats de link graag daar! 

18 gedachtes over “De Sims 4 Premium Editie ook te koop in Nederland!”

  1. Anna

    Jemig wat duur! Die handboek mogen ze wel houden, ik zoek liever altijd alles zelf uit. Ik denk wel dat hij voor Mac & Windows in ÊÊn komt, net zoals nu… Hoop het anders moeten wij Mac gebruikers wachten, maar denk het niet hoor. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>