De Sims 4 Premium Editie ook te koop in Nederland!

premium

Tijdens mijn dagelijkse speur rondje op bol.com naar de leukste nieuwste dingen, kwam ik iets tegen waar ik al dagen op zat te wachten! De Sims 4 Premium Editie zal ook te koop zijn in Nederland! Op het moment is het spel natuurlijk alleen nog te reserveren maar dat neemt natuurlijk het plezier niet weg van de Premium Editie! De ‘De Sims 4 Premium Editie’ gaat €79,99 kosten, dat gaat waarschijnlijk pijn doen aan onze portemonnee maar voor dit geld krijg je wel het spel en nog drie extra dingen. Een handboek voor ‘creators’, ‘tot in de vroege uurtjes’ digitaal materiaal en ‘feestbeest’ digitaal materiaal. Naar verwachting zal het spel op 1 april 2014 uitkomen, hopelijk is dit geen grap!

| Bol.com: De Sims 4 Premium Editie |

De link naar de premium editie komt in de pre-order topic van De Sims 4, mochten jullie nog andere sites tegen komen met de premium editie : Plaats de link graag daar! 

18 reacties

  1. Is de premium editie de beste editie? Want ik heb al een Digital Deluxe gezien en ook een Collectors. Bij de Digital Deluxe zit ook een soundtrack bij!

  2. Hmm als hij in april uitkomt is hij een maand uitgesteld want er was een reclamebord ergens perongeluk gezet waar “maart 2014” stond. 😛

  3. Wel raar, ik denk dat 1 april niet klopt, aangezien dit op een dinsdag valt. Spellen komen in Nederland altijd uit op donderdag. Tenminste, dat was tot nu toe altijd wel zo.

  4. Wil m hebben! Ben alleen zo bang dat het een Windows en een Mac versie apart worden & dat ik er niets aan heb als Mac gebruiker 🙁 Of zou dat niet zo zijn?

    1. Ik had gister een interview gelezen met SimguruJill dat ze alleen aan een PC versie werken op dit moment.. Vind ik zelf een beetje raar, aangezien het altijd PC/MAC was.

  5. Jemig wat duur! Die handboek mogen ze wel houden, ik zoek liever altijd alles zelf uit. Ik denk wel dat hij voor Mac & Windows in één komt, net zoals nu… Hoop het anders moeten wij Mac gebruikers wachten, maar denk het niet hoor. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *