Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Columns, Site Specials en Thema's

SN Gastblog van Elien: Inricht en fashion tips – Inleiding

Eilien

Iedere zondag zal er een gast blog verschijnen van Elien. Elien gaat jullie helpen om jullie Sims inrichting te pimpen en op elkaar af te stemmen. Daarnaast zal zij voor de fashion kluns Simmetjes ook nog eens tips gaan schrijven! Lees hier de eerste gastblog die Elien speciaal voor jullie heeft geschreven. Veel plezier!

Mijn naam is Elien. Ik ben een een grote fan van The Sims sinds de allereerste versie – al een hele poos dus. Ik mijn dagelijks leven ben ik een bezige bij: marketeer in een ICT bedrijf, blogger op beautystatement.be en beautyblogs.be en heb ik een eigen webshop Mia & Max voor dierenspullen (miamax.be). Mijn ontspanning tussen al dat werken door? Dat kan je al raden: Sims! Laten we het dus een hele eer noemen dat ik mijn eigen rubriek krijg hier op SimsNieuws! Ik ga jullie de nieuwste trends op het gebied van interieur, fashion en beauty op jullie loslaten. Ik geef jullie ook een heleboel tips mee om zelf aan de slag te gaan en om helemaal up-to-date te zijn met de laatste trends. Er is één gelukkig gezin dat een hele make-over krijgt: de familie Langerak uit Sunset Valley (zij wonen standaard in Sunset Valley, dus ook jij kan ermee spelen).

Eerst en vooral heb ik het exterieur (het huis aan de buitenzijde) aangepakt. Ik liet me inspireren voor onderstaande foto.
Inricht en fashion tups by Elien

Een gerenoveerde chalet, midden tussen sparren en dennenbomen en de geur van hout. Super gezellig tijdens de koude wintermaanden, maar ook verrassend tof voor de warme zomermaanden. De renovatie heeft een hele poos geduurd, maar eindelijk is de buitenzijde klaar. Ook de tuin kreeg een make-over, met heerlijke ruikende lavendel en een grote buitenkeuken. Modern maar gezellig!

Hopelijk hebben jullie zin in de nieuwste trends, tips & tricks! Wat denk je van een kleurrijke make-up? Of een knusse werkkamer? Elke twee weken krijgen jullie een post van mij te zien hier op SimsNieuws!

1. Inleiding
2. Tuin
3. Werkkamer (kantoor aan huis)
4. Badkamer
5. Kinderkamer
3. Kleurrijke make-up/ colorblocking in kleding
6. Mannenkleding
7. Kinder/jeugdkleding

7 gedachtes over “SN Gastblog van Elien: Inricht en fashion tips – Inleiding”

 1. steefjee90

  Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van de steen die je gekozen hebt. Ik vind het er erg druk uitzien terwijl je maar 1 patroon gebruikt hebt. Ik zou persoonlijk gekozen hebben, zoals op je inspiratieafbeelding, voor meerdere patronen. Ik ben overigens wel benieuwd naar de rest.

 2. Big Mama

  Ik ben het met mijn voorganger helaas eens. Je hebt een prachtige inspiratiefoto laten zien en daar doe je naar mijn idee eigenlijk niks mee, erg jammer. Ik vind het ook te druk op deze manier en had voor meerdere patronen gekozen net als je op je foto laat zien.

 3. Elien

  Bedankt voor jullie feedback. Zo had ik het nog niet bekeken en nu stoort die muur mij inderdaad ook 🙂

  Ik ga weer even aan de slag met de muur, en waarschijnlijk zal ik er een forum topic over openen.

 4. Dave.

  Naar mijn idee heb je de ramen gewoon weg gehaald en de stenen muur op de rest van het huis gedaan. Vind je inspiratiebron erg gaaf, maar ik heb het idee dat je er iets veel mooiers van kan maken door inderdaad gewoon de verschillende patronen te gebruiken (en wat meer Create A Style).

 5. Mikese

  Wauw, je gebruikt zo’n mooie inspiratiebron waar je van alles mee had kunnen doen, die bijzondere garage, de trap naar het huis zelf toe, de verlichting, de ramen en vooral de stijl. Jammer dat je niets van je inspiratiebron hebt laten zien in jouw ontwerp.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>