Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Film Accessoires’ topic

FilmAccessoires

Met een kleine verbazing opende ik net het ‘Ja ik heb hem al’ topic van Markiewong, hij heeft De Sims 3 Film Accessoires al kunnen scoren! Wauw! Dat is echt vroeg dit keer! Hebben jullie De Sims 3 Film Accessoires al gespot!? Bedankt Markiewong voor het delen en het maken van het topic!

| Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Film Accessoires’ topic |

9 reacties

  1. Nee,weet maar zag vanmiddag topic staan en dat bij bart smit was dus ik bellen zei die vrouw aan te telefoon we hebben hem al ik heb gelijk opgehaald

  2. Hier ben ik echt wat mee en de sims 3 is toch bijna gedaan. Ik ga enkel het uitbreidingspakket kopen. Ik care echt niet om Katy Parry pakt uit, 60s 70s 90s & dit 😛

  3. Bart Smit is wel vaker vroeg met dingen. Toen de sims 3 beestenbende nog niet eens was aangekondigt stond hij al in zo’n boekje met releases voor 2011. ik heb een topic gestart op de sims 3 community maar de moderators geloofde me niet dus werd mijn topic gesloten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *