Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires

Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Film Accessoires’ topic

FilmAccessoires

Met een kleine verbazing opende ik net het ‘Ja ik heb hem al’ topic van Markiewong, hij heeft De Sims 3 Film Accessoires al kunnen scoren! Wauw! Dat is echt vroeg dit keer! Hebben jullie De Sims 3 Film Accessoires al gespot!? Bedankt Markiewong voor het delen en het maken van het topic!

| Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Film Accessoires’ topic |

9 gedachtes over “Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Film Accessoires’ topic”

  1. desims2

    Bart Smit is wel vaker vroeg met dingen. Toen de sims 3 beestenbende nog niet eens was aangekondigt stond hij al in zo’n boekje met releases voor 2011. ik heb een topic gestart op de sims 3 community maar de moderators geloofde me niet dus werd mijn topic gesloten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>