Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

Uitreiking van de Plumbobs!

uitreikingvandeplumbobs_zpseddb04a8

Dames en heren, het tellen van de stemmen en het spannende nieuws over De Sims 4 hebben er voor gezorgd dat de uitslag van de winnaars van de PlumBobs ontzettend is uitgesteld. Maar eindelijk is het dan zover! De PlumBobs zijn een teken van waarderen van al het mooie werk dat iedereen op het forum altijd levert. Eigenlijk verdient iedereen een PlumBob, maar er moeten toch winnaars zijn! Wel hebben we ervoor gekozen om iedereen eenmaal te laten winnen om zoveel mogelijk mensen te kunnen belonen en in de spotlights te zetten.

Beste Dagboek
Ethan en Tania – Froos

Beste Sims maker
Imme

Beste screens maker
abctje

Beste vrouwelijk lid
Ans

Beste mannelijk lid
lam6

Beste huizenbouwer
Rudy

Beste 365
Het online fotoalbum van de familie Forum – Deetui

Leukste uitdaging
Sunset Valley The Rebuild – Dave.

Ontzettend gefeliciteerd winnaars! Jullie krijgen allemaal een Plumbob award in jullie inbox als aandenken en een beloning voor al het mooie en harde werk.

22 gedachtes over “Uitreiking van de Plumbobs!”

    1. FranSor

     Big Mama was inderdaad vaak genomineerd maar aangezien zij niet meer actief is op ons forum leek het ons eerlijker om actieve leden te laten winnen.

   1. Steefjee90

    Ik dacht dat je van mening was dat het geen wedstrijd was? Maar ik zie dat je dat bericht al verwijderd hebt… Niks persoonlijks tegen jou Ansjj2, maar ik ben het eens met BabyBrowny en Deetui.

    Overigens, winnaars, van harte gefeliciteerd ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>