Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 Film Accessoires en De Sims 3 PC

De Sims 3 Film Accessoires: Twitter takeover!

9693587099_93d6ef0ae1
Morgen avond neemt SimGuruSarah het officiële twitter account over van De Sims 3 om te praten over De Sims 3 Film Accessoires. Als je vragen hebt over De Sims 3 Film Accessoires dan heb je de mogelijkheid om ze via twitter te stellen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>