Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

Een nieuwe screenshot van de nieuwe wereld

NieuweWereldScreen1
SimGuruSmitty heeft net een nieuwe screenshot gedeeld op twitter van de nieuwe wereld met daarin een nieuwe jurk en een nieuw kapsel. Ik ben in ieder geval al helemaal stapel op het haar en kan niet wachten op meer informatie van de nieuwe wereld. Zien jullie de nieuwe wereld al zitten ondanks dat er nog weinig bekend is?

Een gedachte over “Een nieuwe screenshot van de nieuwe wereld”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>