Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

Bol.com levert De Sims 3 Vooruit in de Tijd binnen 3-5 werkdagen?

Foutje.

Eindelijk is Vooruit in de Tijd te bestellen bij Bol.com, het rare is alleen dat de verzenddatum een beetje vreemd is. Volgens bol.com zal De Sims 3 Vooruit in de Tijd binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Waarschijnlijk hebben ze een (best wel groot) foutje gemaakt. Foutje… Moet kunnen baas!  Of zullen we dan toch het spel krijgen over een paar dagen?

|Bol.com: De Sims 3 Vooruit in de Tijd|

6 gedachtes over “Bol.com levert De Sims 3 Vooruit in de Tijd binnen 3-5 werkdagen?”

  1. Bassie99

    Komt waarschijnlijk door mij hihihi, ik had ze een mailtje gestuurd wanneer ze het spel online gingen zetten, en zonder release datum erbij gezegd te hebben. Nou ja ik dacht komen ze zelf wel achter. 😉

  2. Martine

    Ik heb hem vorige week besteld toen er nog 3-5 werkdagen bij stond.
    Ik kreeg vandaag een mail van Bol.com dat ze hem niet op tijd kunnen leveren en verwachten dat hij op 23 september wordt geleverd…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>