Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Officiële pagina van TS3 Midnight Hollows nog niet online maar….

Valgon57 van het Officiële Amerikaanse forum heeft de informatie pagina toch weten te achter halen! Hoe de fans het telkens doen ik weet het niet maar ik vind het in ieder geval fantastisch! Op de pagina die Valgon57 heeft geplaatst staat alle informatie van Midnight Hollows. Wanneer de officiële pagina in het Nederlands openbaar word gezet, plaatsen wij deze natuurlijk ook! De standaard versie gaat 2.450 Simpoints kosten en de Gouden versie gaat  4.350 SimPoints kosten.

 

 

 

 

Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight Hollow

 

Ga op avontuur in een wereld waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Onder de stille hemel van Midnight Hollow zijn het de inwoners die stralen. De excentrieke Sims in dit stadje hebben dit eeuwenoude Victoriaanse stadje helemaal naar hun hand gezet. Hoe zul jij jezelf ontplooien in een stad waar alles om creativiteit en individualiteit draait?Word jij eigenaar van een kunstgalerie die de stad wat cultuur bijbrengt? Run je een vintagemeubelzaak om de huizen van Sims wat klasse te geven? Of word je de uitbater van een autoshowroom om Sims wat supersnelle accessoires te verkopen? De zakelijke kansen liggen voor het oprapen!

Speciale Midnight Hollow SimPoint-bundel!Ontvang deze DRIE EXTRA voodookledingstukken als je de speciale Midnight Hollow SimPoint-bundel koopt! Je Sims zullen zich helemaal thuis voelen op de straten van Midnight Hollow in deze excentrieke kleding. Slechts beperkt beschikbaar, dus haast je!
De gloednieuwe Midnight Hollow-bundel bevat meer dan 114 exclusieve voorwerpen!

Een gedachte over “Officiële pagina van TS3 Midnight Hollows nog niet online maar….”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>