Nieuwsoverzicht #8

Deze week is er een bak aan nieuws gekomen met een nieuw accessoires pakket, een aankondiging en weer een stukje over De Sims 4. Scroll snel verder voor meer informatie

De Sims 3 Film Accessoires

De Sims 3 Film Accessoires
Het was weer tijd voor een accessoires pakket, en deze heeft te maken met verschillende film thema’s: Western, Horror en Superhelden. Hij ligt sinds 12 september in de winkels voor om en nabij 20 euro.

De Sims 4 Koop en Bouw
Het lijkt al ene hele tijd geleden maar Gamescom is echt nog maar een maandje geleden begonnen. Toen hebben we al veel gedeeld maar door een aantal embargo’s blijft het nieuws maar komen. Zo ook deze week. Eindelijk mocht er meer verteld worden over de Koop en Bouw modus van De Sims 4. Benieuwd naar het stuk? Klik hier om het te lezen. Helemaal onderaan die post kan je ook doorklikken naar het grotere verslag van Gamescom 2013

Midnight Hollow

World_TABDetails_MidnightHollow_NL
Freaks, verzamel u! Midnight Hollow is de nieuwe wereld waar alle bijzondere types kunnen wonen zonder nagekeken of nagewezen te worden. De nieuwe wereld ziet er een stuk duister en gothic uit maar tegelijkertijd ook heel bijzonder en interessant. Niet alleen de wereld willen we nu al hebben maar ook het premium materiaal! De Sims 3 officiële belooft ons namelijk dat je je eigen winkel kunt openen!

Meer weten? Dat kan! 20 september kan je namelijk allerlei vragen stellen via Twitter.

Winactie
Ik wil dit nieuwsoverzicht graag afsluiten met een winactie die wij op Simsnieuws hebben lopen. Klik snel verder om te zien wat jij moet doen om de Verse Boerderijvolk-set te winnen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *