Sn Gastblog van Elien: Inricht en fashion tips – Tuin

Eilien

Iedere week zal er een gast blog verschijnen van Elien van Beautystatement.be. Elien gaat jullie helpen om jullie Sims inrichting te pimpen en op elkaar af te stemmen. Daarnaast zal zij voor de fashion kluns Simmetjes ook nog eens tips gaan schrijven! Lees hier de tweede gastblog die Elien speciaal voor jullie heeft geschreven. Veel plezier!

Mijn Sims spenderen veel tijd in hun tuin: baantjes trekken in het verkoelende zwembad, tuinieren of kijken naar de sterren,… er zijn zoveel leuke activiteiten te beleven in dat persoonlijk stukje groen! Onze familie heeft een voorliefde voor open tuinen, met een gezellig terras en een goed uitgeruste buitenkeuken. Netjes afgebakende bloemperken met verschillende soorten bloemen en struiken voor een kleurrijk pallet. Eén kleur kom je verrassend vaak tegen: lila. Lavendel blijkt een grote favoriet te zijn ten huize Langerak, en mocht dus de bovenhand nemen in deze familietuin.

Tuin

Enkele tips om van jouw tuin een echte oase te maken:

Werk met groene tinten in je meubels. Gebruik leuke prints in je loungezetels, zoals palmbladeren of vrolijk gekleurde bloemen.
Gebruik de cheat code “move objects on” om planten en bloemen door elkaar te plaatsen, zodat je een wilde bloementuin krijgt (zie screenshots).
Gebruik diezelfde code om creatief om te springen met fonteinen. Werk ze bijvoorbeeld in in rotsblokken, voeg wat exotische planten toe en voilà: een paradijselijke omgeving!
Plaats indirecte verlichting. Tussen planten en onder bomen, aan de rand van je eigendom,… De regel: zorg ervoor dat de armaturen niet opvallen.
Een buitenkeuken is een must voor elke Sim die graag in het groen leeft. Geen groot budget? Een simpele barbeque kan je “pimpen” met verschillende planten en bloemen in potten errond te plaatsen. En geef je tuinstel een flashy kleur. Vrolijke avonden verzekerd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *