De Sims 4 komt met Woohoo vaardigheid

De Sims 4: Woohoo vaardigheid

De Sims 4: Woohoo vaardigheid

Tijdens Gamescom had ik, FranSor, al iets opgepikt over deze nieuwe vaardigheid maar omdat het niet tijdens één van de masterclasses was en tussen neus en lippen door, heb ik er geen aandacht aan besteed in één van mijn verslagen. Maar nu bevestigt The Sims official Magazine het: Wooohoo zal officieel een vaardigheid zijn in De Sims 4. Ik heb gehoord dat het niet zal gaan om een vaardigheid die loopt van 1 tot en met 10 maar naar alle waarschijnlijkheid zullen er maar 5 verschillende niveaus zijn en natuurlijk is deze vaardigheid enkel geschikt voor volwassenen.

Bron foto: SimsVip.com

9 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *