Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity, SimCity Steden van de Toekomst en Simcity Uitbreidingen

SimCityBR twitter: SimCity Plus Cities Of Tomorrow coverart

SimCityBR plaatste net op twitter deze coverart. Zoals je kunt zien zal dit betekenen dat je SimCity plus de uitbreiding ook in één pakket kunt kopen. Goede deal als je SimCity zelf nog niet hebt! SimCity Steden van de toekomst komt uit op 14 november as.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>