Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store Werelden

Vlugge Verkoopcollectie-blog

Een van de meest tot de verbeelding sprekende dingen aan de Harry Potter-films vond ik om te zien hoe Wegisweg tot leven werd gebracht. Ik vond het geweldig dat deze buitenbeentjes in dit drukke, kleine winkeldistrict iets gemeenschappelijks hadden gevonden.

Toen we het voorde eerste keer over het premiummateriaal voor Midnight Hollow hadden, wilde ik iets van de vibe vastleggen van deze samengekomen non-conformisten die hun koopwaren curiositeiten proberen te slijten.

Omdat we ontzettend veel verzoeken hebben ontvangen voor meer winkel-gameplay in De Sims 3 Store, is er voor mij niets fijners dan de Vlugge Verkoopcollectie aan te mogen kondigen, die exclusief met Midnight Hollow wordt uitgebracht!mhblog_02

Met deze set kan je Sim zijn of haar eigen winkel beginnen! De Vlugge Verkoopcollectie bevat verschillende kleden, sokkels en zelfs parkeerplaatsen waarmee je de winkelpui van je Sim naar eigen wens kunt inrichten. Klanten kunnen alle voorwerpen die je op deze items plaatst kopen. Met de nieuwe Kassa kun je bijhouden welke artikelen je allemaal verkoopt en wordt shoppen een kwestie van één keer kopen en klaar.mhblog_03

Je kunt ook alle winkel displays aanpassen of een uitverkoop beginnen van artikelen die je snel wilt verkopen. Ook kun je personeel in dienst nemen om achter de kassa te staan.

De Vlugge Verkoopcollectie bevat ook een nieuw winkeldeur waarop je de naam van je winkelen de openingstijden kunt zetten.

Als je geen zin hebt in alle rompslomp die het hebben van een winkel voor je Sim met zich meebrengt, zijn er talloze andere winkels waar je kunt winkelen in Midnight Hollow, dus je kunt ook gewoon lekker rondbanjeren en kijken wat er zoal te koop is.

Midnight Hollow komt op 26 september uit, dus zorg ervoor dat je Sims dan klaar zijn om met hun winkel aan de slag te gaan!

mhblog_04

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>