De Sims 3 Vooruit in de Tijd Limited Edition boxart

VooruitindetijdLimitedEdition

 

Na de normale boxart van De Sims 3 Vooruit in de Tijd verschijnt nu ook eindelijk de Limited Edition Boxart van De Sims 3 Vooruit in de Tijd. Naar mijn idee zit er niet heel veel verschil in en is alleen ‘Limited Edition’ op de hoes er bij gekomen. Welke Editie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd gaan jullie kopen?

6 reacties

  1. ooohhh ik zie nu net pas dat het een uitbreidingspakket was :S ik vond het al gek dat er zoveel nieuwe dingen in zaten hahahahaha ;P

  2. Ik blijf het jammer vinden dat het de laatste is, had verwacht dat ze het met een klapper af zouden sluiten. 🙁 Ik vond de laatste uitbreidingen minder, zat te wachten op ‘normale’ dingen, zoals een eigen zaak (ik weet dat dat in de store te verkrijgen is, maar dat is anders), hobby’s, sporten en toch ook wel de flats/appartementen zoals in Sims 2 (ook al vond ik die uitbreiding toen minder)…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *