Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en De Sims 3 Vooruit in de Tijd

Heb jij vragen over De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

TS3_EP11_preOrder_NL

Aankomende woensdag is het voor de Nederlandse fansites weer zo ver, een speelsessie! Hierbij kunnen de fansites even babbelen, de nieuwe uitbreiding spelen én zal er een mogelijkheid zijn om een producer vragen te stellen! Hebben jullie vragen over De Sims 3 Vooruit in de Tijd, plaats ze dan in dit topic en wie weet krijg jij wel antwoord op jouw vraag!

8 gedachtes over “Heb jij vragen over De Sims 3 Vooruit in de Tijd?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>