Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store, De Sims 3 Store Werelden en Nieuws

Midnight Hollow nu verkrijgbaar in De Sims 3 Store

Midnight hollow NLNa twee weken met smart te hebben gewacht kunnen we eindelijk de nieuwe wereld Midnight Hollow kopen! De aanbieding is jammer genoeg alleen beschikbaar voor de gouden editie, deze kost 3.900 SimPoints. Deze aanbieding geld tot 8 oktober 2013.. De standaard versie van Midnight Hollows kost 2,450 SimPoints.

Beschrijving Standaard editie:

Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight HollowGa op avontuur in een wereld waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Onder de stille hemel van Midnight Hollow zijn het de inwoners die stralen. De excentrieke Sims in dit stadje hebben dit eeuwenoude Victoriaanse stadje helemaal naar hun hand gezet. Hoe zul jij jezelf ontplooien in een stad waar alles om creativiteit en individualiteit draait? Word jij eigenaar van een kunstgalerie die de stad wat cultuur bijbrengt? Run je een vintagemeubelzaak om de huizen van Sims wat klasse te geven? Of word je de uitbater van een autoshowroom om Sims wat supersnelle accessoires te verkopen? De zakelijke kansen liggen voor het oprapen!

Inclusief premium materiaal:

Midnight Hollow

Zaken

Met de Vlugge Verkoopcollectie haal je in één klap alle middelen in huis om je eigen bedrijfje te starten! Je hoeft alleen maar wat spullen uit te stallen op de vloerkleden, platformen, muurplanken of parkeerplaatsen uit deze collectie, om je waren als zoete broodjes over de toonbank te zien gaan! Je kunt zelf je eigen assortiment samenstellen, spullen te koop zetten, verkopers aannemen of ontslaan en je dagelijkse verkoopcijfers in de gaten houden! Het is zelfs mogelijk om de openingstijden te bepalen en je winkel een eigen naam te geven! Stop dus nu met lezen en laat je ondernemersgeest de vrije loop!

Beschrijving gouden editie:

Midnight Hollow

De Gouden Editie van De Sims™ 3 Midnight Hollow combineert de wereld van Midnight Hollow met de Gouden Ticket Speelgoedwinkel.

Met de Vlugge Verkoop Collectie is de Gouden Ticket Speelgoedwinkel een geweldige manier voor Sims om hun eigen speelgoedwinkel te hebben! Deze speciale locatie is inclusief eersteklas zakelijke voorwerpen uit De Sims 3™ Midnight Hollow! 

De Gouden Editie bestaat uit:

 • De standaard editie van De Sims™ 3 Midnight Hollow inclusief de Vlugge Verkoopcollectie met bijbehorende gameplaymogelijkheden, nieuwe voorwerpen, nieuwe locaties en nieuwe Sims met gloednieuwe verhalen!

 • De Gouden Ticket Speelgoedwinkel met de Titanic Speelgoedmachine, een voorwerp met nieuwe gameplay mogelijkheden en allerlei leuke nieuwe voorwerpen!
 • Een gedachte over “Midnight Hollow nu verkrijgbaar in De Sims 3 Store”

  Geef een reactie Antwoord annuleren

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

  Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>