[ENG] Maxis/EA The Sims Office Pranks

Ingepaktkantoor

Ieder bedrijf heeft collega’s en soms halen collega’s onder elkaar wel eens een grapje uit. De middelbare school humor stopt niet nadat je klaar bent met school, zeker niet! Dat bewijst deze blog wel. Jammer genoeg is deze blog in het Engels. Of er een vertaling komt durf ik nog niet te zeggen.

Maxis is bursting at the seams with creative people. Usually, that creativity is spent making awesome Sims games. Sometimes, it is channeled into art projects or landscaping or fine cuisine. Or, occasionally, that creativity gets diverted into mischief. I remember a lot of that mischief fondly, so I’d like to share just a few of the occasions when it found its way into someone’s cube.

De hele blog kun je hier lezen

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *