Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 Film Accessoires en De Sims 3 PC

SN Review: De Sims 3 Film Accessoires

SNFilmAccessoiresReviewBanner

 

“Drie, twee, één, en… actie!” De nieuwe film Simmy the Kid is volop in productie. De regisseurs en acteurs doen hun uiterste best om van de westernfilm een succes te maken, maar dat lukt ze niet zonder het nieuwe accessoirepakket De Sims 3 Film Accessoires. “Creëer het juiste sfeertje met accessoires geïnspireerd door horror-, western- en superheldenfilms,” staat op de cover van het negende accessoirepakket. Zullen regisseurs met deze accessoires een Oscar in de wacht slepen, of zal de film een grote flop worden?

|SN Review: De Sims 3 Film Accessoires |

Een gedachte over “SN Review: De Sims 3 Film Accessoires”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>