Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Drie nieuwe concept arts

Op de site van SimsCommunity verschenen drie nieuwe concept arts van De Sims 4. Het ziet er tot nu toe prachtig uit, vooral over de keuken en badkamer ben ik zeker te spreken! Wat vinden jullie van de nieuwe concept arts?

15 gedachtes over “De Sims 4: Drie nieuwe concept arts”

 1. gitte2001

  ik ga het misschien wel kopen als het uit is,want ik begin de sims 3 écht beu te worden,maar,als ik het ik het nog niet beu ben met het komende uitbreidingspakkket erbij ga ik nog zeker een jaar wachten. hoe ouder, hoe goedkoper zo is de sims2 nu amper 10 euro

  1. steefjee90

   Dat het er plastic en rubberachtig uitziet ben ik met je eens, maarja het is en blijft nog concept-art. Ik begin er wel warm voor te lopen 🙂 Waarschijnlijk omdat het, ondanks de plastic uitstraling, toch moderner uitziet.

 2. Michelle

  Wauw! Echt geweldig! kan niet wachten op het te spelen. Ziet er idd wel een klein beetje plastic/rubberachtig uit maar het is natuurlijk nog een concept-art, naar mijn verwachting wordt het zeker mooi.

 3. Jo-Anne

  Dit is inderdaad concept arts, wat ik uit het spel zelf zie is nog veel vlakker en alles heeft een plastic look. Ik geloof niet dat ik de graphics van Sims 3 zal kunnen missen en ook het gemis van create a style niet. Een game zonder dat moet wat mij betreft volledig leunen op gameplay en het is en blijft natuurlijk een life simulation. Overigens vind ik bepaalde onderdelen grappig, maar vooral valt me toch op dat het heel erg lijkt op de meubels uit Sims 3.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>