Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

Nieuwe store wereld al in de maak?

 

SimGuruSmitty liet weten via twitter dat zij een nieuwe collega heeft om haar te helpen bij het maken van nieuwe werelden. Of er een nieuwe store wereld komt voor De Sims 3 is nog niet bekend, laten we eerst maar genieten van Midnight Hollow die pas bijna een week uit is! Misschien werkt ze al aan werelden voor De Sims 4?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>