Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

SimGuruSarah: De Sims 1 muur van het Maxis kantoor

TS1Muur
SimGuruSarah plaatste op twitter een foto van deze fantastische muur! Deze zit helemaal onder met artwork van De Sims 1, daarnaast hebben ze ook nog een muur met artwork van De Sims 2. Voor artwork van De Sims 3 was helaas geen muur meer over, misschien dat ze dat ooit nog eens in de toekomst gaan doen? Zouden jullie z’n gave muur schildering willen hebben van De Sims?

2 gedachtes over “SimGuruSarah: De Sims 1 muur van het Maxis kantoor”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>