Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe De Sims 3 Store Set ‘Een met de Natuur’ vanaf nu verkrijgbaar

StoreSetEenmetdenatuur

Een met de natuur
Richt de huizen van je Sims in met deze inspirerende stukken die smaakvol genoeg zijn om in een luxe woning neer te zetten, maar ook niet misstaan in een huisje op het platteland. Met de inbegrepen kleding heb je alles wat je nodig hebt om een met de natuur te worden.

Bij deze set zijn 24 items bijgevoegd zoals meubels, decoratie en zelfs kleding voor kinderen. Voor nu is er natuurlijk weer een aanbieding en kost de set 975 SimPoints inplaats van 1.200 SimPoints. De actie loopt tot 11 oktober 2013. Daarna zal de prijs van 1.200 SimPoints weer standaard zijn. Gaan jullie de nieuwe set kopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>