Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

17 oktober een nieuwe livebroadcast

TS3_EP11_preOrder_NL
De eerst volgende livebroadcast komt er weer aan! Donderdag 17 oktober om 19:00 uur zal er dus weer een nieuwe livebroadcast zijn. Dit keer zal de broadcast gaan over de toekomst werelden Utopia en Dystopia gaan. Benieuwd hoe deze twee werelden in elkaar steken? Dan zou ik zeker kijken naar de broadcast op 17 oktober! De stream zoals altijd op de site worden geplaatst.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>